lørdag 15. desember 2012

Svartavann                            SØSTER MED PÅ FISKETURDet er ikje ofta jeg drar med fisk på fisketur,men denne dag skulle det hende,om vi kan kalle søstra mi fisk ;)..


Jeg var innhenta til å være med som fotballtrener på fotballskulen i Sauda,og siden vi hadde fri fra kl 1400  på dagene så hadde jeg muligheten til å ta noen fjellturer på ettermiddagene..

Svartevann stod for tur,her skal det være fine steikefisk..Fikk nesten sjokk da søstra mi spurte om hun kunne bli med,for å si det slik,er ikje hver dag hun er i fjellet selv om jeg vet hun liker seg der om bare i små mengder ;)..

Vi valgte å gå inn til elvaosen på venstre side,der er det ein fine gammel driftavei..Været var knall blå himmel og solen steika godt,null vind..

Første fiks på land var det jeg som fikk,ein på rundt 400gr. Og som alltid når jeg og søstra mi gjer noe sammen er det konkurranse,og kan si det at hun fikk høre det at jeg hadde fått fisk,men hun svarte kjapt tilbake med å få ein støre fisk,denne var nesten på 500gr, Bang der fikk jeg den liksom. Fiska oss tilbake,prøvdte flere plasser og midt på vannet var jeg nok eingang i ledelsen,og gud så jeg jubla,men ennå eingang satte hun meg på plass,ved å få ein på 550gr,jeg kalte det nybegyner flaks.


                                                                      Storfiskeren

Men det skulle vise seg at hun hadde talent,for bare 10 min seinere lå nok ein fisk på land,denne var på rundt 450gr,ikje var jeg bare slått men jeg var rett og slett knust,men jeg kan leve med det,selv om det svir der og da,hehe..


                                               Stolt fisker,sjekk været sjekk ikje søstra mi ;)

Men ein plass måtte jeg vel ta henne,så jeg utfordra henne til å bade,og la meg si det slik,vannet var kaaaaldt.. Etter litt frem og tilbake så takket hun nei til den utfordringen,så da var det opp til meg om jeg skulle være tøffere og bedre enn henne her??


                                                                      Skal,skal ikje??                                    Eingang var jeg ung,tynn og spreke,nå gammel,tykk men tøffe ;)


Summa summarum tapte i fisking vant i bading,det blir 1-1.. Men det var ein nok ein flott tur i Saudafjellet..


                                                                          Flott fisk                                                                      Colafisk
     
 
                                                               Middagen var i boks

5 kommentarer:

 1. Uff var mer skrivefeil enn vanligt her ja,men dere forstå sikkert :)

  SvarSlett
 2. Fantastisk. Fikk latteren fram hos meg med badinga di... Konge. Bare å innse det at damer kan dette med fiske i aller høyeste grad de og..

  SvarSlett
 3. Bra blogg Ronny. Kanskje du skulle skrevet litt mer. Huff nå høres det litt ut som eg er norsklæraren din. Badinga var fin, aldri om eg hadde hoppa uti.

  SvarSlett
 4. takker for fine tilbakemelinger..Kunne sikkert det Arne,men noen innlegg blir lengre enn andre :)..La dere merke til bølgene da jeg bada??hehe

  SvarSlett
 5. Hvilket svartavann er dette Ronny ? Er det en ovenfor vattendalen ?

  SvarSlett