søndag 18. november 2012

Mitt første innlegg som ny starta blogger..

Vil Bruke mitt føste innlegg som blogger til å skrive litt om hva jeg skal blogge om og hvorfor..

Jeg har dreve med jakt og fiske siden jeg var 14-15 år,personen som fikk meg interessert i jakt er desverre død nå,Kjell arne Isaksen. Han var lærer på Sauda ungdomskule der jeg hadde friluftsliv i valgfag,og det var unna ein tur med valgfag at Isaksen tog med seg haglo og jeg og Helge Skoglund var så heldige at vi fikk være med han på ein liten tur..Etter den turen har jeg jakta på egenhånd og med kompiser..

Fiske interessen var det far til mine søstrer som fikk meg til å begyne med,han dro meg med til Fossdal titt og ofta der vi fiska og satte garn,fisken i vannet var ikje stor men det var mye. Den gang var ikje størelsen på fisken så viktigt,viktigste var at man ikje sto i flere timer uten å få fisk..

Ellers liker jeg godt å bare gå tur i fjellheimen og drømme meg vekk,fine avkobling i hverdagen.

Har også anskaffa meg ein jakthund,Engelsksetter fra kennel Jentefjellet. Vilma blei hennes navn,Vilma betyr kriger på Ungarsk og det er et navn som passer til denne jenten..

Hvorfor blogger?? Har ofta hatt veldig lyst å dele mine naturopplevelser,både fra nærmiljø eller lengre turer.. Jeg føler meg priviligert som bor i Norge med så mye flott natur "rett utføre døren",og som har blitt lært opp til å sette pris og bruke den..De som ikje har har mulighet eller gidder å oppleve dette går glipp av mye..

Grunnen til at jeg ikje har starta å blogga før nå,er flere,men ein grunn er at jeg har litt skrivevansker  og derfor latt være,ein annen grunn er at jeg har stilt meg spørsmålet,er det noen som er intrisert å følge bloggen?? Det vil nå tiden vise, jeg skal iallefall gjere mitt til at dette skal bli ein interesan blogg med gode beskrivelser fra turer og ikje minst bilder..

Komt også å legge ut utstyret og gjerne  ein kommentar og to om det pluss bilde..

Avslutter dette innlegget ved å oppfordrer dere til å gjerne legge igjen ein kommentar..
Dette bilde er tatt fra Buernuten og over til ein av di fineste plassene i Sauda,Fossdal..

7 kommentarer:

 1. Blir spennande å følge med på bloggen din, Hauge :)
  Bra start !! :D

  SvarSlett
 2. kjempe bra detta ronny skal følga med her.......

  SvarSlett
 3. Bra start dette unge Hauge. Eg har noen bilder liggende på Facebook, med deg som ivrig rypejeger, du kan kanskje bruke de

  SvarSlett
 4. Velkommen til blogg verden :) ser frem til fortsettelsen .

  SvarSlett
 5. Takk for fine tilbakemeldinger,spennende dette.Må pøve og feile litt i starten før det setter seg :)..

  SvarSlett
 6. Blir spennende å følge deg fremover. Stilte meg selv samme spørsmål som du om noen gidde å lese pisspreiket mitt. Viktigste for min del er at jeg får en oversiktlig siden med turer som jeg kan mimre over selv om ingen andre gidder...
  Alltid godt å ha noe å se på i de tider mann ikke kan ture..

  SvarSlett